مسئول ستاد پشتیبانی مناطق جنگی جنوب
کمتر کسی پیدا می‌شود که از طریق جهاد سازندگی به منطقه جنوب اعزام شده باشد و با نام حسین ناجیان آشنانباشد .
مهندس شهید حسین ناجیان یکی از چهره‌های درخشان جهاد سازندگی و از بنیانگذاران این نهاد شریف می‌باشد . حسین به سال 1333 در محیط یک خانواده مذهبی درتهران متولد شد . وی همزمان با طی دوران تحصیل در یک مدرسه اسلامی با شرکت در جلستات مذهبی به فراگیری اصول اعتقادات و احکام اسلامی زیر بنای فکری خویش را شکل می‌داد .
پدر بزرگوارش می‌گوید :
حسین در سن 5 سالگی در جلسات قرآن و کلاسهای دینی ، تجوید و حدیث شرکت می‌کرد . ازنظر اخلاق و رفتار در دوران طفولیت و حتی تا زمان شهادت همیشه الگو و نمونه بود . دوران ابتدایی و راهنمایی را پشت سر گذاشت وی ازهمان دوران دبیرستان به مردم محروم و دردکشیده می‌اندیشید . در رابطه با مسایل سیاسی بسیار مبارز و جدی بود . هنگامی که برادر وی در رابطه با مسائل سیاسی بدست مزدوران رژیم پهلوی 6 ماه زندانی شده بود و ما از او اطلاعی نداشتیم . حسین بطور مداوم مادرش را دلداری می‌داد و می‌گفت : ما برای اجرای احکام الهی باید چنین اعمالی را انجام دهیم و حتی برای آن به زندان برویم و سختیها را تحمل کنیم .
پدر شهید حسین ناجیان اینگونه نقل می‌کند
آخرین باری که حسین را دیدم 15 روز قبل از شهادتش بود . و بسیارناراحت و دلگیر از اینکه به تهران آمده است . او ازمن و مادرش خواست که برای زیارت شهداء به بهشت زهرا برویم و ما هم رفتیم . پس ازاینکه بر سر مزار دوستانش فاتحه‌ای خواندیم به خانه برگشتیم . وی به مادرش گفته بود که مادر دلم خیلی گرفته است شما نمی‌دانید در جبهه چه خبر است ، آنجا بهشت است .انسان باید باشد تا درک کند جبهه یعنی چه ؟ موقع رفتن ساکش را برداشت و او را از زیر قرآن رد کردیم .در لحظات آخر با گرمی مرا در آغوش گرفت و روبوسی کردیم گفت : حاجی آقا مرا دعا کن تا موفق شوم . من هم گفتم : برو انشاءالله موفق می‌شوی .
نحوه شهادت حسین ناجیان اززبان شهید حاج اسدالله هاشمی
وقتی عملیات مسلم بن عقیل (علیه الرحمه) فرا رسید حسین باتفاق شهید والا مقام حاج اسداله هاشمی به غرب کشور رفته بود .
از آنجا که دل عاشق او تمنای پرواز داشت همرزم او حاج اسدالله نقل نموده است که : « حسین ناجیان روی پای خود بند نبود ، دیدم ناجیان یک روحیه دیگر دارد . با ماشین داشتیم می‌رفتیم که یک کاتیوشا به ماشین اصابت کرد و ناجیان به بیرون پرت شد و منهم به طرف دیگر . وقتی رفتم بالای سرش دیدم ناجیان شهید شده است .
شهید حسین ناجیان که حقیقتاً اسوه مقاومت و فعالیت بود در سن 28 سالگی روز دهم مهر ماه سال 61 در جبهه سومار جلوه‌ای از جذبه ملکوت را با خون ملتهب خویش تصویر کرد و برای جهادگران الگو و اسوه شد .
فرازهائی از وصیت نامه شهید ناجیان
خدا را خدا را به امام وصیت می‌کنم ، امام را فراموش نکنید پیوسته با او باشید که اگر رها شوید سرنوشتتان سرنوشت اقوامی خواهد بود که وصفشان را خداوند در قرآن می‌فرماید .
این اسطوره پولادین تقوی و این نمونه عالی مکتب و انسانیت را پیرو باشید و پیروی از ایشان را نه در مقام یک شخص بلکه پیروی از جریان ولایت فقیه که استمرار حرکت انبیاست بدانید والا دچار انحراف خواهید شد .